Hirdetés
Hirdetés

Gyenge első félidő után vereséget szenvedett a KSE

Gyenge első félidő után vereséget szenvedett a KSE Sport

A női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának utolsó, huszonkettedik fordulójában szombaton a Kézdivásárhelyi SE az Alexandriai CS Municipal otthonában harmatgyenge első félidei játék után szenvedett vereséget.

Hirdetés
Hirdetés

Az első három percben csak hármasokat dobtak a csapatok, az alexandriaiak 6–0-s sorozatára Corda még válaszolt (6–3), ám a házigazdák újabb hármasát (9–3) követően a KSE „lefagyott”, Mitrovic kosár plusz büntetője volt az egyetlen figyelemre méltó megmozdulása a kék-fehéreknek, a negyed az alexandriaiak 16 pontos előnyével ért véget (22–6). A folytatásban Wilson kosara (22–8) szalmalángnak bizonyult, Ljubomir Kolarevic és Farkas Alpár tanítványai nem találtak magukra ráadásul Biszak is lesérült a 12. percben. A teleormaniak előnye 21 pontra nőtt, ám ebből Mitrovic és Hawks kosaraival sikerült lefaragni a kézdieknek, így a csapatok 40–21-es állásnál vonultak pihenőre.

Szünet után a jelek szerint csupán enyhén sérült Biszak visszatért a csapatba és a gyengébb kezdés után a KSE 10–0-ás sorozatával 13 pontra csökkent Alexandria előnye (46–33), ám ismét megtorpantak a kék-fehérek, és az utolsó negyednek tizenhét pontos hátrányból futhattak neki. Az utolsó tíz percben sem változott a játék képe, s bár a kézdiek a második félidőt megnyerték, az első félidőben kialakult különbség nem csökkent számottevően. Az idénybeli 11. vereségét elkönyvelő KSE drukkereinek csupán a negyedben kilenc pontot szerző Kozman játéka nyújthat némi vigaszt.

 

Női kosárlabda-bajnokság, alapszakasz, 22. forduló:

Alexandriai CS Municipal – Kézdivásárhelyi SE 81–65 (22–6, 18–15, 16–18, 25–26)

A KSE pontszerzői: Mitrocic 18 (1 hárompontos), Corda 14 (4), Kozman 12 (3), Hawks 9, Biszak 5, Wilson 4, Bara-Németh 3 (1). Játszott még Domokos.

Archív fotó: Zsoli Jeffwarder

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások