Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egy ezüst és egy bronz

Egy ezüst és egy bronz Sport

Az elmúlt hétvégén a Suceava megyei Putna adott otthont a 17–20 év közötti, azaz ifjúsági I-es birkózók Román-kupájának, amelyről a sepsiszentgyörgyi sportolók egy ezüst- és egy bronz­éremmel tértek haza.

A népes, mintegy 250 résztvevőt felvonultató viadalon három megyeszékhelyi klub színeiben összesen öt versenyző lépett szőnyegre.

Hirdetés
Hirdetés

A háromszéki küldöttség, illetve a Sepsiszentgyörgyi ISK (edző: Kertész Dávid, Barabás György) legjobb eredménye Kertész Mátyás nevéhez fűződik, aki bejutott az 57 kg-os súlycsoport döntőjébe, ahol vereséget szenvedett, és így a második hellyel vigasztalódhatott. A 61 kg-ban érdekelt Buna László bronzéremért harcolhatott Putnán, ám sajnos elbukta utolsó meccsét, és az ötödik helyen fejezte be a kupakiírást. Szintén a 61 kg-os súlycsoportban lépett szőnyegre Bilibók Balázs, aki a 10. helyen zárt.

A Sepsiszentgyörgyi MSK-tól a 70 kg-os kategóriában harcoló Orbán Lóránt bronzérmes lett, miután megnyerte a harmadik he­lyért kiírt párharcát, míg a Sepsi–SIC csapatát képviselő Nichifor Levente (65 kg) ötödikként fejezte be a kupaversenyt (edző: Mátéfi Árpád, Barabás György). 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük