Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Édesebb a hazai győzelem

Édesebb a hazai győzelem Sport

A sepsiszentgyörgyi Deák Zsombor a hétvégén Jósikafalván (Beliş) rajtolt fél-ironman versenyen, amely egyben a Román-kupa sorozat második fordulóját jelentette. A háromszéki hárompróbás rajt-cél győzelmet aratott.

Deák Zsombor saját bevallása szerint az elmúlt hetekben kicsit visszavett a tempóból, „kellett egy kis pihenés a szezon közepén, hogy maradjon energiám a szezon végére is” – mondta. Számára decemberben zárul a versenyidény. Ami a jósikafalvi megmérettetést illeti, magabiztosan hozta a kötelezőt a Bélesi-tó környékén zajló három próbában.

Hirdetés
Hirdetés

„A verseny közben csak arra figyeltem, hogy a fiatal marosvásárhelyi Kovács Szabolcs számomra megnyugtató távolságban maradjon végig. Örülök, hogy itthon is versenyezhettem, és természetesen a győzelem is mindig jó érzéssel tölt el” – nyilatkozta a győztes sportember, aki köszöni a támogatást Sepsiszentgyörgy városának és Kovászna Megye Tanácsának.

Végeredmény, fél-ironman: 1. Deák Zsombor (ASK Aluta Sepsiszentgyörgy) 4:45:38, 2. Kovács Szabolcs (Kolozsvári Poli SK) 4:51:48, 3. Dudu Andrei (Seven SC Bukarest) 4:53:01.

Pihenésre nem sok idő marad, ugyanis két hét múlva már Kínában áll rajthoz, a Changsha nemzetközi triatlon versenyen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük