Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Barcarozsnyó ellen a KSE

Barcarozsnyó ellen a KSE Sport

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) hivatalos honlapján közzétette a Román-kupa harmadik fordulójának párosításait. A Kézdivásárhelyi SE a Barcarozsnyói Olimpic Cetatet kapta ellenfélnek, és hazai pályán harcolhatja ki a továbbjutást.

Ebben a szakaszban az előző körből továbbjutott 30 csapat mellett 13 harmadosztályú és 11 másodosztályú együttes érdekelt, összesen 27 összecsapásra kerül sor. A továbbjutás sorsa egyetlen mérkőzésen dől el, amennyiben 90 perc alatt nem jutnak dűlőre a felek, kétszer 15 perces hosszabbítás, illetve büntetőpárbaj következik.

Hirdetés
Hirdetés

A Kézdivásárhelyi SE, mint gyengébben rangsorolt fél, hazai pályán fogadja az ugyancsak harmadosztályú Barcarozsnyói Olimpic Cetatet. Mint ismeretes, a KSE az első körben Papolcot búcsúztatta hosszabbítás után (3–1), majd a 2. fordulóban a Viitorul Curiţát ejtette ki (1–0).

A harmadik fordulóban már pályára lép a II. ligás FK Csíkszereda is, amely a harmadosztályú Ceahlăul Piatra Neamţ csapata ellen idegenben játszik a továbbjutásért. A párharcokat jövő kedden és szerdán 17.30-tól rendezik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások