Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Döntőznek az U13-asok

Döntőznek az U13-asok Sport

Mától vasárnapig a Sepsi Aréna ad otthont az U13-as korosztályú országos lánykosárlabda-bajnokság nyolcas döntőjének. Sepsiszentgyörgyöt és Háromszéket a Sepsi–SIC együttese képviseli.

A Román Kosárlabda-szövetség a résztvevő 8 csapatot két csoportba sorolta, az A jelű négyesben Ploiești, a Gyulafehérvári LPS, a Bukaresti BC Slam és a Bukaresti Champions, míg a B jelű kvartettben a házigazda Sepsi–SIC, a Bukaresti Dan Dacian, a Nagyváradi Rookies és a Bukaresti Olimpia harcol a legjobb négy közé jutásért. A csoportelsők és a csoportmásodikok az elődöntőben folytatják, a többiek helyosztót játszanak.

Az U13-as korosztályban összesen 25 csapat mérkőzött meg a döntőbe jutásért. A Dragoslava Žakula-Mikeš irányította zöld-fehér mezesek az alapszakaszban 12 győzelmet és ugyanannyi vereséget könyveltek el.

A Sepsi–SIC ma 16 órától a Bukaresti Dan Daciannal mérkőzik, csütörtökön 16 órától a Nagyváradi Rookies lesz az ellenfelük, míg pénteken ugyanebben az időpontban a Bukaresti Olimpiával mérik össze erejüket. A helyosztók programja, szombat: A1–B2 (12 óra), B1–A2 (14 óra), A3–B4 (16 óra), B3–A4 (16 óra, kis terem). Vasárnap: 7–8. helyért (10 óra, kis terem), 5–6. helyért (12 óra, kis terem), kisdöntő (12 óra), döntő (14 óra). <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük