Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Második lett a bajnokságban a KSE Futsal

Második lett a bajnokságban a KSE Futsal Sport

A Marosvásárhelyi VSK elsőségével zárult a teremlabdarúgó II. liga 2018–2019-es idénye, ennek megfelelően a Maros megyeiek jövőre az élvonalban szerepelhetnek. A ranglista második helyén a KSE Futsal végzett, így osztályozót játszhat az I. ligába való feljutásért.

Hirdetés
Hirdetés

Az elmúlt hétvégi utolsó forduló előtt már eldőltek a lényegi kérdések a pontvadászatban, a KSE Futsal már korábban bebiztosította második pozícióját, így még az is belefért, hogy egygólos vereséget szenvedjenek Karácsonkőn. Ettől függetlenül a kézdi csapat készülhet az élvonalbeli szereplést érő, május 19-ei osztályozóra a Kolozsvári Clujana ellen. A KSE Futsal két év után térhet vissza az I. ligába, a 2016–2017-es szezon végén épp a kolozsváriak társaságában búcsúztak az élvonaltól.

A 18. forduló eredményei: Kereszthegy–Gyergyói Inter 4–4, Ceahlăul Piatra Neamț–KSE Futsal 3–2, Fortius Buzău–Marosvásárhely 3–3. A végső rangsor: 1. Marosvásárhely 34 pont, 2. KSE Futsal 28, 3. Fortius Buzău 25, 4. Galaci United II. 24, 5. Gyergyóremetei Kereszthegy 20, 6. Futsal Ceahlăul 15, 7. Gyergyói Inter 11, 8. Pro Tineret Segesvár 7.

Ami az I. ligát illeti, a bajnoki címért a Csíkszeredai Imperial Wet és a Galaci United mérkőzik meg május 13–14-én, míg a bronzmeccset Déva és Călăraşi játssza május 9-én. <<
Nagy lehetőség kapujában a KSE Futsal

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük