Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Döntőzhet a KSE Futsal

Döntőzhet a KSE Futsal Sport

Sikerrel vette a visszavágós akadályt, és magabiztos győzelemmel bebiztosította helyét az országos döntőben a KSE Futsal U19-es csapata. A céhes városbeliek az idegenbeli 7–5-ös vereség után vasárnap délután 12–7 arányú csapást mértek a vendég Csíkszeredára.

Kiegyensúlyozott játékot hozott a mérkőzés első fele, 2–2-es állásig felváltva estek a gólok, innentől viszont bekeményített a kézdi gárda, amely félidőben már 5–2-re vezetett. A második játékrészben sem lankadt a KSE gólkedve, szebbnél szebb gólokkal szórakoztatták a nézőket. A legnagyobb különbség 12–3-nál volt, a lefújásig a keret összes tagja játéklehetőséget kapott Gazda József edzőtől, így 12–7 lett a végeredmény. Ştefănescu öt, Mojzi és Păun két-két, illetve Cîrstian, Straua és Bandi egy-egy góllal járult hozzá a sikerhez.

Hirdetés
Hirdetés

U19-es teremlabdarúgó-bajnokság, selejtezőkör, 2. mérkőzés: KSE Futsal–Csíkszeredai Imperial Wet 12–7 (5–2). A KSE Futsal U19-es kerete: Májai Kristóf – Cîrstian Bogdan, Mojzi Botond, Marius Ştefănescu, Nicolae Păun, Barbócz Norbert, Bandi Álmos, Rancz Attila, Faragó Hunor, Lőrincz Dávid, Straua Medárd, Tuzson Alpár, Papp Árpád.

Győzelmével a KSE bejutott a 12 csapatos országos döntőbe, amelyet várhatóan a hónap végén szerveznek, egyelőre nem tudni hol. A résztvevőket négy hármas csoportba sorolják, ahonnan a csoportelsők jutnak a Final Fourba.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük