Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Derekasan küzdöttek

Derekasan küzdöttek Sport

Sikeres hétvégét tudhatnak maguk mögött a sepsiszentgyörgyi birkózók, miután a Tulceán megtartott ifjúsági III-as, azaz U15-ös egyéni bajnokság döntőjében egy bajnoki aranyat, két ezüstöt és három bronzot szereztek. A viadalon mindkét megyeszékhelyi sportklub képviseltette magát.

A háromszéki sportolók legjobb eredménye a Sepsi ISK (edző: Barabás György, Hatos Péter, Kertész Dávid) zaláni csoportjához tartozó Sere Barbara nevéhez fűződik, aki a 66 kg súlycsoportban nem talált legyőzőre. A sportiskolától Nemes Nagy Vivien (46 kg) bajnoki ezüstérmet szerzett, míg Nagy Ákos a 48 kg-sok küzdelmében a dobogó legalacsonyabbik fokára állhatott fel, azaz harmadik lett. A 41 kg-ban szőnyegre lépő Sándor Géza bátran harcolt, de sajnos be kellett érnie a hetedik helyezéssel.

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsiszentgyörgyi MSC (edző: Mátéfi Árpád) birkózói közül Orbán Lóránt (57 kg) ezüst-, miközben Orbán Krisztián (38 kg) és Fazakas Szidónia (66 kg) bronzéremmel zárta a Duna-parti megmérettetést. A municípium sportklub negyedik sportolója, Andrei Rether a 48 kg-s súlycsoportban ötödik lett. Gratulálunk mindannyiuknak!

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük