Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Csíkszereda Rozsnyó ellen

Csíkszereda Rozsnyó ellen Sport

Elkészítették a labdarúgó Román-kupa 4. fordulójának párosításait. Az FK Csíkszereda azt a Barcarozsnyói Olimpic Cetate együttesét kapta ellenfélnek, amely a múlt héten két góllal múlta felül a Kézdivásárhelyi SE-t.

A kupasorozat 4. fordulójában, a legjobb 32 közé kerülésért kiírt körben két székelyföldi együttes lesz érdekelt, a harmadik székely gárda, az élvonalbeli Sepsi OSK majd csak a legjobb 32 között kap kupaellenfelet.

Összesen tizennyolc mérkőzést rendeznek, ebben a fordulóban 16 második ligás, 19 harmadik ligás, és a negyedosztályú Bukaresti Steaua harcol a továbbjutásért.

Hirdetés
Hirdetés

A II. ligás FK Csíkszereda a III. ligás Barcarozsnyó csapatához utazik. A rozsnyóiak ezt megelőzően Négyfaluban 6–1-re, Kézdivásárhelyen pedig 2–0-ra győzve jutottak tovább. Az FK Csíkszereda is idegenben nyerte meg első kupameccsét, múlt héten a Ceahlăul Piatra Neamț otthonában győzött 1–0-ra.

A III. ligás Szászrégeni Lendület a bajnokságbeli csoportellenfelük, a Fehér megyei Alsógáld együttese ellen lép pályára.

A 4. fordulóban a továbbjutás egyetlen mérkőzésen dől el, döntetlen esetén hosszabbítás, illetve büntetőlövések következnek. A mérkőzéseket szeptember 10-én és 11-én rendezik, 16 óra 30 perctől.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások