Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Csapataink az ország élvonalában

Csapataink az ország élvonalában Sport

A KSE az előkelő negyedik, míg a Sepsi ISK az ötödik helyen végzett az U12-es 4×4 elleni országos kosárlabda-bajnokság döntő tornáján, amelynek Târgoviște volt a házigazdája.

Hirdetés
Hirdetés

A KSE az A-csoportban 97–17-re verte Craiovát, illetve 55–24-re a Gyulafehérvári Sportlíceumot, majd 58–40-re kikapott a későbbi győztes Bukaresti Dan Daciantól, így csoportmásodikként jutott elődöntőbe. Itt szoros csatában 42–39-re alulmaradt a Kolozsvári NBS-el szemben, majd a bronzmeccset is hajszállal elveszítette (43–40) a Bukaresti MSK-val szemben, így be kellett érnie a negyedik hellyel.

A KSE csapata: Benedic Iringó (a torna legígéretesebb játékosának választották), Covaciu Adrienn, Daczó Hodor Panna, Simon Császár Kriszta, Bódi Szidónia, Páll Dorottya, Todor Barbara, Condrea Nikolett, Béres Karola, Zoller Eszter, Páll Adrienn, Váradi Henrietta, Kovács Fanni. Edző: Csutak András.

A Sepsi ISK a B-jelű csoportba került, ahol a Bukaresti MSK-tól (38–50) és a Kolozsvári NBS-től (41–46) elszenvedett vereségek után 75–9-re nyert a Laguna Sharks ellen. A megyeszékhelyiek a rájátszásban előbb rászámoltak Crajovára (64–18), majd a Gyulafehérvári Sportlíceumra (44–36), így ötödikek lettek.

A Sepsi ISK csapata: Jaksa Lívia Hanna, Péter Kata, Chiricescu Karina, Guiu-Kovács Beáta, Kovács-Veres Boglárka, Vári-Ferenczy Zsanna, Bod Fanni, Kovács Renáta, Dezső Petra, Pál-Nemes Hanga, Fodor Panna, Bíró Bora Kamilla, Csáki Abigél, Németh-Márton Noémi. Edző: Nemes Áron.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük