Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Második hely Székelyudvarhelyről

Második hely Székelyudvarhelyről Sport

Péntektől vasárnapig Székelyudvarhely adott otthont a tizenhét év alatti birkózók országos bajnokságának, amelyen a Kertész Dávid és Hatos Péter irányította Sepsi ISK öt sportolóval képviseltette magát. A megyeszékhelyiek legjobb eredménye Ilyés Norbert nevéhez fűződik, aki a 110 kg-os súlycsoportban ezüstérmet szerzett.

Hirdetés
Hirdetés

A népes mezőnyben a háromszéki birkózók két döntőt vívtak: a 110 kg-os súlycsoportban Ilyés Norbert a bajnoki címért lépett szőnyegre, ám sajnos alulmaradt a marosvásárhelyi Csipkés Balázzsal szemben, így a dobogó második fokára állhatott fel.

Az 55 kg-os kategóriában harcoló Sándor Tamás a craiovai Florin Mihalceával vívott bronzmeccset veszítette el, és lecsúszott a pódiumról. A megyeszékhelyi csapat többi tagja közül Székely Erika (69 kg) a hatodik helyen fejezte be a hargitai küzdelemsorozatot, Bacz Anita (53 kg) a nyolcadik lett, míg Delen Csaba (60 kg) a tizenegyedik pozícióban végzett. A Sepsi ISK fiúalakulat a 10. helyezett volt a csapatversenyben, a lányok viszont a huszonötödikként zártak.

Birkózóink javában készülnek a november 18. és 20. között Kolozsváron sorra kerülő U23-as bajnokságra, amelyen ismét dobogós reményekkel lépnek szőnyegre.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük