Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Címvédés a futóknak

Címvédés a futóknak Sport

A sepsiszentgyörgyi Gáll Lajos Futókör Háromszék nevet viselő csapata sikeresen megvédte a tavalyi versenyen szerzett első helyét vasárnap, a Debrecenben zajló Rotary Futófesztivál kilencedik kiírásán, ahol több mint 7000-en vettek részt.

 A Rotary Futófesztiválon rajthoz állók választhattak a maratoni táv egyéni vagy ötfős váltóban történő teljesítése között, de kisebb távokon is indulhattak, illetve külön jótékonysági futást is szerveztek.

A Gáll Lajos Futókör csapata a maratoni váltóban állt rajthoz, ahol negyvennégy másik stafétával kellett megküzdenie a dobogóért (a felosztott távok: 10,5 km–5,2 km–10,5 km–5,2 km–10,5 km). Együttesünk – szaladási sorrendben – Vrabie Cătălin, Bihari Szilárd Attila, Márton Szabolcs, Csutak Tamás, Kovács Attila – remek versenyzéssel utasította maga mögé a mezőnyt, és állhatott fel ismét a dobogó legmagasabb fokára.

Hirdetés
Hirdetés

Az eredmény: 1. Háromszék 2:38:41 óra, 2. Tekergők 2:49:16 óra, 3. Citius 3:08:34 óra.

Csutak Tamás a futók nevében köszöni a Sepsiszentgyörgyi Rotary Klub és a Profaudit Kft. támogatását, mely lehetővé tette a csapat részvételét a versenyen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük