Felhívás!

Az ország élmezőnyében

Az ország élmezőnyében Sport

Az elmúlt hétvégén Bukarestben szervezték meg az ifjúsági és veterán országos squashbajnokságot. Az ifjúságiaknál hat klub színeiben összesen 49 gyerek tette próbára magát 7 különböző kategóriában, míg a 35 év felettieknél 5 játékos indult.

A Kovászna Squash SKE 10 gyereket indított az országos bajnokságon, akik a következő eredményeket érték el: BU11: Bodor Balázs 5., Anghelina Horia 6. hely; BU13: Szebeni Gergő 7. hely; BU15: Dávid Márk 3., Szén Tamás 4. hely; BU17: Vizi Andor 3., Bodor Bence 5., Dávid Lajos 8. hely; GU19: Szabó Nikole 1. hely, Răducea Mara 4. hely.

– Az erőviszonyok ismeretében jónak értékelem az elért eredményeket. A legkisebbeknél még nagyon változó a teljesítmény, hisz elég egy elrontott szerva, és máris jelentkezik a pánik, a kapkodás. A 17 év alatti fiúknál már teljesen megváltozik a játék színvonala, minőségi ütések, komoly fizikális felkészültség és acélidegek szükségesek. Talán a türelem hiánya miatt nem értünk el jobb eredményt, de büszke vagyok a fiúkra. Nikole hozta a tőle elvárt színvonalat, öröm volt látni a szervezett, magabiztos játékát – értékelt edzőjük, Bara Hunor.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.