Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az ország élmezőnyében

Az ország élmezőnyében Sport

Az elmúlt hétvégén Bukarestben szervezték meg az ifjúsági és veterán országos squashbajnokságot. Az ifjúságiaknál hat klub színeiben összesen 49 gyerek tette próbára magát 7 különböző kategóriában, míg a 35 év felettieknél 5 játékos indult.

A Kovászna Squash SKE 10 gyereket indított az országos bajnokságon, akik a következő eredményeket érték el: BU11: Bodor Balázs 5., Anghelina Horia 6. hely; BU13: Szebeni Gergő 7. hely; BU15: Dávid Márk 3., Szén Tamás 4. hely; BU17: Vizi Andor 3., Bodor Bence 5., Dávid Lajos 8. hely; GU19: Szabó Nikole 1. hely, Răducea Mara 4. hely.

Hirdetés
Hirdetés

– Az erőviszonyok ismeretében jónak értékelem az elért eredményeket. A legkisebbeknél még nagyon változó a teljesítmény, hisz elég egy elrontott szerva, és máris jelentkezik a pánik, a kapkodás. A 17 év alatti fiúknál már teljesen megváltozik a játék színvonala, minőségi ütések, komoly fizikális felkészültség és acélidegek szükségesek. Talán a türelem hiánya miatt nem értünk el jobb eredményt, de büszke vagyok a fiúkra. Nikole hozta a tőle elvárt színvonalat, öröm volt látni a szervezett, magabiztos játékát – értékelt edzőjük, Bara Hunor.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük