Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bombagóllal veszített az alapszakasz utolsó fordulójában a KSE

Bombagóllal veszített az alapszakasz utolsó fordulójában a KSE Sport

Szombaton, a labdarúgó III. Liga 5. csoportja alapszakaszának utolsó, 18. fordulójában a Kézdivásárhelyi SE egygólos vereséget szenvedett a Barcarozsnyói Olimpic Cetate otthonában.

A négy alapember nélkül pályára lépő (Gajdó és Bînță sárga lapos eltiltás miatt, Cîrstian és az utolsó negyedórában pályára lépő Albu sérülés miatt nem lehetett a kezdő tizenegyben) kék-fehérek nem hajtottak fejet a felsőházban érdekelt házigazdák pályáján, a két csapat kiegyensúlyozott mérkőzést vívott, 3-3 góllehetőséggel.

A barcarozsnyóiak a 35. percben ebből egyet gólra váltottak, nem is akárhogyan: egy szögletet követően a labda a kaputól 30 méterre lévő Raul Rusuhoz pattant, aki, miután átvette a lasztit, kilőtte a felső sarkot.

Remek ellenfél ellen játszottunk. Elégedett vagyok a játékosaim hozzáállásával, szervezetten védekeztünk, harcoltunk a pontokért és a helyzetek alapján döntetlenre kellett volna végződnie a mérkőzésnek. De a labdarúgás már csak ilyen, a házigazdák fantasztikus góllal szerezték meg a győzelmet” – nyilatkozta lapunknak Călin Moldovan (fotó) edző.

Labdarúgó III. Liga, 5. csoport alapszakasz, 18. forduló

Barcarozsnyói Olimpic Cetate – Kézdivásárhelyi SE 1–0 (1–0)

Góllövő: Raul Rusu (35. perc)

KSE: Albert – Veres, Perényi (Fábián), Botorok (Albu), Ketesdi, Turcu, Agafiței, Sütő, Gergely (Fülöp), Zöld, Demeter. Cserék: Bunduc, Bandi, Dobos, Kerestély, Cîrstian. Edző: Călin Moldovan.

Barcarozsnyói Olimpic Cetate: Chiriac – David, Ghetu, Burlacu, Rusu (Ciopo), Voicu, Leonte, Nicoloiu (Ghiță), Virlan (Toderașcu), Ivan (Roșu), Lupan (Roșu)g. Cserék: Diaconu, Alupoaie, Apa, Moroie, Mititelu. Edző: Petre Lucian.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük