Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bíznak az OSK erejében!

Bíznak az OSK erejében! Sport

A második fordulóval folytatódik a labdarúgó Román-kupa, a Sepsi OSK ma 21 órakor idegenben lép pályára a Bukaresti Dinamo ellen. Szintén ma rendezik a CS Mioveni–FC Botoșani, Unirea Slobozia–FC Petrolul Ploiești találkozókat.

Az erdélyi és romániai ügynökségekkel is rendelkező sport-fogadóirodák közzétették nyereményszorzóikat az e heti kupanapokra. A kupa névadó szponzoraként is működő Betano nyereményajánlatai a Dinamo Bukarest – Sepsi OSK mérkőzésre: Dinamo győzelme 4,85, döntetlen 3,60, Sepsi OSK győzelme 1,78. Az Unibetnél hasonló értékű az „odds”: házigazda-győzelem 4,50, döntetlen 3,50, vendéggyőzelem 1,78, tehát a szakértők szerint sokkal valószínűbb, így kevesebbet érhetne a befizetett tét. Csoportkörről lévén szó, a mérkőzésnek lehet döntetlen a végeredménye, hosszabbítás nincs (amúgy sem számítana a tippeknél).

Amennyiben a Sepsi OSK beigazolja a sport-fogadóirodák megalapozott jóslatait, nagyon közel kerül a negyeddöntőhöz, sőt a csoportgyőzelem is kiharcolható a december eleji záró fordulóban, itthon az FC Voluntari ellen. A kedd esti ellenfél erősödő tendenciát mutat, a szurkolói tanács (SDB) nem mondott le a másodosztály felsőházi rájátszásáról, sőt, az élvonalba való visszatérésről sem. A csapat eléggé jól játszott a minap a csíkszeredai bajnoki mérkőzésén, a 0–0 könnyen lehetett volna 0–1, 1–2, igaz, ugyanúgy 1–0 vagy 2–1 is.

Fotó: Sepsi OSK

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük