Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Két aranyérem földharcban

Két aranyérem földharcban Sport

Az Ilfov megyei Izvorani-ban, a Román Olimpiai Bizottság sportbázisán rendezték meg hétvégén az U18-as korosztályú cselgáncsozók számára kiírt országos egyéni és csapat földharc (ne waza) bajnokságot, ahol jól szerepelt a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub hat dzsudokából álló küldöttsége.

Hirdetés
Hirdetés

Veres László tanítványai közül Balogh Hannának (63 kg) sikerült a legjobban a megmérettetés, ugyanis két aranyérmet akasztottak a nyakába. A sepsiszentgyörgyi sportoló minden mérkőzését megnyerve bajnoki címet szerzett egyéni földharcban a 20 induló közül, illetve a Kolozsvári CSM lánycsapatát segítve társaival együtt a csapatversenyben is diadalmaskodott.

A 81 kg-os kategóriában összesen 42-en küzdöttek az érmekért, köztük az NMSK három cselgáncsozója. Hármuk közül Aracsi Ákos teljesített a legjobban – hetedik lett, míg Marthi Áron kilencedik, Szima Tamás (81 kg) pedig két sikerrel és két elvesztett meccsel zárt. Barbócz Mátyás (66 kg – 38 induló) egy győzelemmel és két vereséggel, míg Antal Levente (+81 kg – 17 induló) egy vereséggel fejezte az Ilfov megyei viadalt.

A Nagy Mózes Sportklub versenyzői a hétvégén pihennek, majd a következő hétvégén Szörényváron, az U12-es, U16-os és U18-as korosztálynak kiírt a Drobeta-kupán vesznek részt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük