Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az OSK három góllal nyert Kézdin

Az OSK három góllal nyert Kézdin Sport

Kedd délelőtt Kézdivásárhelyen játszott felkészülési mérkőzést a Háromszék két legjobb futballcsapata: az éllovas Sepsi OSK és a házigazda, III. ligás KSE. A vendégek a második félidőben érvényesítették a papírformát, és megnyerték a mérkőzést.

Hirdetés
Hirdetés

A bajnoki szünet ellenére az OSK-nál sincs megállás, tegnap hasznos edzőmeccset játszott a céhes városiak ellen a felsőházi rájátszásban érdekelt csapat. Ez kiváló lehetőséget teremtett arra, hogy felszabadultabb keretek között mindkét szakmai stáb élesben is kipróbáljon új taktikai elemeket, miközben az nem befolyásolja a bajnoki szereplést.
A kiegyensúlyozott első félidőt követően a másodikban már megmutatkozott a két együttes közötti szintbeli különbség. A hosszú sérülés után visszatérő Fülöp István által értékesített büntető törte meg a gólcsendet, majd Hadnagy is betalált, és végül Istrate tette fel a pontot az i-re. Folytatás április 1-én, immár élesben, a Viitorul ellen.
Labdarúgás, barátságos mérkőzés: KSE – Sepsi OSK 0–3 (0–0), gólszerzők: Fülöp I. – büntetőből, Hadnagy A., Istrate A. KSE: Bunduc – Ghinea, Păun, Stanciu, Cîrstean, Gazda, Kanyó, Gajdó T., Bagoly, Kurtuly, Veress Zs. (játszott még: Farkas – Vârtosu, Veress B., Hornea, Mojzi, Esztolyka). Sepsi OSK: Fejér – De Moura, Viera, Rudol, Sato, Karnyicki,Velev, Nouvier, Vaşvari, Carnat, Hamed (játszott még: Niczuly – Jovanović, Mensah, Flores, Hadnagy, Fülöp, Istrate). <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük