Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Harmadik hely a tekéseknek

Harmadik hely a tekéseknek Sport

Az elmúlt hétvégén a Kézdivásárhelyi SE felnőtt tekecsapata a Román-kupa döntőjében remekelt, amelyet Kolozsváron szervezett a Román Teke-szövetség.

Hirdetés
Hirdetés

A kézdivásárhelyi tekések úgy vágtak neki a döntő turnénak, hogy 1 pont és 23 fa előnyük volt Szatmárnémetivel szemben, így nagyon szoros harcra számítottak a bronzéremért. Kiváló felállítással már az első párosban – Ciocan Flavio és ifj. Kiss György – 70 fa előnyt szereztek, majd Bardócz Róbert rátett erre még 14 fát, Dávid Attila pedig 38-at. Így ezt már a végéig csak meg kellett tartani két játékossal szemben, és ez sikerült is, a KSE-é lett a bronzérem!
Román-kupa, végeredmény: 1. Kolozsvári CFR 5 pont, 3472 ütött fa, 2. Marosvásárhelyi Elektro 4/3312, 3. Kézdivásárhelyi SE 3/3230, 4. Szatmárnémeti 2/3166, 5. Székelykeresztúr 1/2960.
– Sokat dolgoztunk ezért az eredményért, ezzel a helyezéssel a csapat kiharcolta magának az októberi, csehországi Európa-kupán való részvételi jogot. Köszönet illeti a játékosokat az erőfeszítéseikért, és köszönet a támogatóinknak, akik nélkül ezt a sikert nem tudtuk volna megvalósítani (Nexxon, New Fashion, Zarah Moden, Transilvania Broker és Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala) – értékelt Várdó Olivért szakosztályvezető. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük