Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az élbolyban végeztek

Az élbolyban végeztek Sport

Január 29–31. között a Román Síszövetség Brassópojánán rendezte meg a Teleferic-kupát, amelyen a sepsiszentgyörgyi Sport-all sícsapata Bocz Attila edző vezetésével három sportolóval – Hinti Rares (HC), Bíró Maja (U14), Barta Martina Máté (U16) – állt rajthoz.

Első nap óriás műlesiklásban (GS) Hinti és Bíró is egyaránt a 10. helyen végzett nagy küzdelemben. Barta Martina Máténak a síbakancsával adódtak problémái, emiatt nem tudott versenyezni.

A másik két napra műlesiklás (SL) volt betervezve, viszont az időjárás és a pálya állapota miatt ugyancsak óriás műlesiklás került a programba. Második nap egy technikás, gyors, gyönyörű pályatűzésű futamban versenyezhettek a sportolók Bíró Maja bátor, higgadt teljesítményével az ötödik helyig verekedte előre magát, a 2007-ben születettek közül a második legjobb időt síelve. Hinti Rares hibázott, így a 14. lett.

Hirdetés
Hirdetés

Sízőink a napokban sem pihennek, legközelebb ugyancsak Brassópojánán versengnek, a február 4-én és 5-én esedékes Corona-kupán. A Tanulók Palotája kisversenyzői február 6–9. között Dornavátrán méretkeznek meg.

Köszönik a Sepsiszentgyörgyi Polgármesteri Hivatalnak, a Kovászna Megyei Tanácsnak, a Sepsi Rekreatívnak, valamint a Depo, Bertis, Bohe Car, Toro Impex és Caban Hotel vállalkozásoknak a támogatást.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük