Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az Aradi UTA ellen az OSK

Az Aradi UTA ellen az OSK Sport

Újabb nehéz mérkőzés vár a Sepsi OSK-ra az élvonalbeli pontvadászat 9. körében, hiszen vasárnap a kiváló formában játszó Aradi UTA érkezik a szemerjai stadionba.

Mind a Sepsi OSK, mind vasárnapi vendége döntetlennel zárta az előző játéknapot az 1. Ligában, Leo Grozavu legénysége Craiován ikszelt le 1–1 arányban, míg Bálint László csapata a fővárosi Rapid ellen játszott 2–2-őt. Egyikük sem járt túl jól az egy ponttal, a sepsiszentgyörgyiek továbbra is a rangsor alsó felében szerénykednek, az UTA pedig elveszítette a harmadik helyet, miután az FC Botoșani legyőzte a címvédő CFR-t.

Hirdetés
Hirdetés

Ilyen előzmények után mindkét együttes a győzelemre hajt a vasárnapi összecsapáson, de bízunk benne, hogy hazai pályán, kellő önbizalommal felvértezve az OSK-nak sikerül megtörnie hosszú nyeretlenségi szériáját. A két együttes eddig kétszer mérte össze erejét az élvonalban, és megosztoztak a győzelmeken.

Labdarúgó 1. Liga, a 9. forduló programja: ma 18 órától FC Voluntari–Mioveni, 21 órától FC Rapid–Medgyesi Gázmetán; szombaton 14.30-tól Chindia Târgoviște–FC Farul, 21 órától U Craiova–FCSB; vasárnap 13.30-tól Academica Clinceni–FC Argeș, 16 órától Sepsi OSK–Aradi UTA, 19 órától FC Dinamo–FC Botoșani; hétfőn 21 órától Kolozsvári CFR–Craiova.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük