Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Agytorna nyáron is

Agytorna nyáron is Sport

A Román Sakkszövetség és a sepsiszentgyörgyi Szent György Lovag Sakk Klub szervezésében július elsején, pénteken 16 órától kerül sor az idei nyár első sakkversenyére a Sepsi Value Centerben.

Hirdetés
Hirdetés

A sportág népszerűsítése érdekében rendezett megmérettetésre június 29-ig mindazon diákokat várják, akik még nem fejezték be iskolai tanulmányaikat. Jelentkezni a sakksulisepsi@gmail.com e-mail-címen lehet a név, lakhely, iskola és osztály megadásával. A helyek száma korlátozott, legtöbb ötven résztvevőt tudnak fogadni a regisztrációs sorrend függvényében. További információk a 0741.333.691-es telefonszámon vagy az említett elektronikuslevél-címen kérhetők.

László Zoltán, a Szent György Lovag Sakk Klub elnöke lapunknak felelevenítette: legutóbb május 14-én szerveztek hasonló tevékenységet, de akkor szimultán 6 és 16 év közötti gyermekek mérték össze tudásukat a klub elnökével. Mint fogalmazott, már akkor kemény párharcok folytak a fehér-fekete táblákon, ami az ifjak küzdelemre való hajlandóságát és a sakk iránti szeretetét tükrözi, ugyanakkor biztos abban, hogy most is hasonlóan izgalmas tornára számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük