Felhívás!

A védelmet erősítette az OSK

A védelmet erősítette az OSK Sport

Újabb játékos érkezését jelentette be kedden este a Sepsi OSK. A balhátvéd Andrei Sin után egy macedón belső védővel sikerült megegyezni, Risto Mitrevski a Hapoel Haifától igazol Sepsiszentgyörgyre.

A 27 éves Risto Mitrevski két évre kötelezte el magát a piros-fehér klubhoz. Legutóbb az izraeli Hapoel Haifa játékosa volt, de pályafutása során többek között játszott hazája bajnokságában a Metalurg Szkopjénél, a horvát NK Istránál és a bosnyák FK Szarajevónál. A klub vezetői folytatják a tárgyalásokat új játékosok szerződtetésére, a távozók pótlására.

A legfrissebb hírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontottak Rudol Sebastiannal, a hátvéd tehát csatlakozik a távozók listájához. Akiknek az eddigiekben megköszönték a klubért tett erőfeszítéseit: Gabriel de Moura, Aljakszandr Karnyicki, Ousmane Viera, Igor Jovanović, Daisuke Sato, Joseph Mensah, Bryan Nouvier, Adrian Rus és Andrei Sîntean.

A csapat László Csaba vezetőedző irányítása alatt javában készül a jövő hónap derekán kezdődő új szezonra. A szakmai stábban is történtek változások, a korábban bejelentett segédedző Ilyés Róbert mellett kapusedzőként Emilian Dolha, míg erőnléti edzőként Gábris Csaba segíti a vezetőedző munkáját.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.