Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Úszóink svájci sikerei

Úszóink svájci sikerei Sport

A Ciprian SK két tehetséges úszója, Maria Raluca Artene és Barabás András június 8–9-én rangos ifjúsági úszóversenyen állt rajtkőre a svájci Chiassóban. Ciprian Grosu tanítványai letették névjegyüket a nemzetközi mezőnyben.

Hirdetés
Hirdetés

A szóban forgó viadal 49 éves hagyományra tekint vissza, így rendkívül népszerű a fiatal európai reménységek körében, a két nap leforgása alatt 362 úszó ugrott az 50 méteres szabadtéri medencébe. A Mihai Viteazul Kollégium két 16 éves tanulója jó versenyzéssel tűnt ki, Maria Raluca Artene harmadikként csapott célba 100 méter háton, illetve negyedikként ugyanezen úszásnem 200 méteres próbájában. Barabás András 100 méter gyorson negyedik lett, 200 méter vegyesen pedig nyolcadik.

– Nagyon büszke vagyok a sportolóimra, minden elismerést megérdemelnek. Tekintve, hogy milyen régi és rangos ez a verseny, igazi megtiszteltetés volt számunkra, hogy megmutathattuk magunkat, ráadásul kimagasló eredményekkel olasz és svájci vetélytársakkal szemben. Köszönjük a Bertis cégnek a támogatást! – részletezte Ciprian Grosu edző.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük