Hirdetés
Hirdetés

A negyedik bajnoki címért küzd a SIC

A negyedik bajnoki címért küzd a SIC Sport

A tavalyi kiadáshoz hasonlóan, ezúttal is a Szatmárnémeti VSK-t kell legyőznie a bajnoki címvédésért a Sepsi–SIC női kosárlabdacsapatának, amely zsinórban ötödik alkalommal verekedte be magát a Nemzeti Liga fináléjába. A döntő első mérkőzését ma, a másodikat vasárnap rendezik a Sepsi Arénában, mindkettőt 19 órától játsszák.

Hirdetés
Hirdetés

Nagyon jól ismeri egymást a két rivális, ha az utóbbi két évet nézzük, a mostani lesz a negyedik döntő, amelyben összecsapnak. Eddig mindenik a háromszoros bajnok sepsiszentgyörgyiek diadalával zárult, mint ismeretes, a tavalyi bajnoki döntőben a Sepsi–SIC 3–1 arányban hódította el a címet, míg a Román-kupában tavaly 62–48, idén 69–65 arányban győzedelmeskedtek. Ebben az idényben öt alkalommal csaptak össze, a zöld-fehérek egyetlen vereségüket épp Szatmárnémetiben szenvedték el. A Sepsi–SIC 2016, 2017 és 2018 után negyedik bajnoki címére hajt.
A Román Kosárlabda-szövetség hivatalos YouTube-csatornája, a FRB Tv közvetíti a mai és vasárnapi mérkőzést is. A párharc három győzelemig tart, a harmadik felvonást május 16-án Szatmárnémetiben tartják. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. május 10., 13:05
  ÉRTÉKELÉS: 12

  Szép jo ez igy de ki az aki megkérdi mennyibe kerül mindez ,milyen fizetéseket kapnak a játékosok ,milyen juttatásokat ,plusz az egész stáb, és a többi sportsl akkor ,hogy is van azok miért vannak ellehetenitve azok még egy terem használatára sem jogosak ,ne beszéljünk az egyéni sportolókról ,pedig vannak azok is egy néhányan akikre a város büszke lehetne ,de azoknak a büdzséböl soha nem jut .vannak köztük olyanok akik nemzetközi versekekröl jo eredményekkel tértek haza , a kosár csapat ezen a szinten sehol sincs .

 • User
  Dátum: 2019. május 10., 16:53
  ÉRTÉKELÉS: 7

  Hat ez az, kozpenzbol megy a buli es az adofizetonek f…a nincs, hogy mibe kerul ez az ingyencirkusz, ami egy par embert kiveve nem erdekel senkit. Dijakat elert sportolok koldulnak banikert ilyen-olyan cegeknel, hogy kiutazhassanak versenyekre, itt pedig megy a rongyrazas, hogy milyen jok vagyunk, tulajdonkeppen egy semmi bajnoksagban es egy olyan orszagban, ahol senkit nem erdekel a kosarlabda.

 • User
  Dátum: 2019. május 10., 21:02
  ÉRTÉKELÉS: 6

  Nincs is baj a kosárlabda sporttal ,csak legyünk korrektek ,a városban ,a megyében még van kisseb korosztály is azokra a gyerekek fejlödésére már nem jut ,nem adnak pénzt ,mlért ?
  És hol van a többi sportág ,az legyen csapat ,vagy egyéni ?
  Azzal dicsekedik a SEPSI SIC ,hogy veretlen XX alkalommal akkor a kérődés ,hogy miiért van szükség új játékosokat igazolni több ezer EUROS fizetésért.Játszatunk idegeneket a helyi adofizetök pénzén ,a mi gyerekeinket a sáját költségenken probáljuk sportra nevelni .
  Tisztelt elöljárók ez igy KORREKT ?