Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szögre akasztja a stoplist

Szögre akasztja a stoplist Sport

Idénybeli utolsó hazai mérkőzésére készül a Sepsi OSK labdarúgócsapata, a FCSB elleni mérkőzés azonban arról lesz emlékezetes, hogy ez lesz Hadnagy Attila búcsúmérkőzése, a 38 éves gólgyáros szombaton végleg szögre akasztja a stoplist.

A Sepsi OSK nemrég kinevezett ügyvezető igazgatója végérvényesen lezárja profi karrierjét. A sepsiszentgyörgyi focilegenda már korábban bejelentette, hogy a szezon végén befejezi labdarúgói pályafutását, a FCSB elleni, 21 órakor kezdődő mérkőzés pedig kiváló alkalmat biztosít, hogy ünnepélyes keretek között tegyen pontot figyelemreméltó karrierjére, és méltó módon elköszönjön a szurkolóktól.
Hadnagy Attila 64 mérkőzésen öltötte magára a Sepsi OSK mezét, és 33 gólt szerzett piros-fehér színekben. A 2016–2017-es szezonban vállán vitte a csapatot, góljaival nagyban hozzájárult az együttes élvonalba való feljutásához. A Sepsi OSK mellett korábban a Brassói FC és az FC Botoșani labdarúgója volt, összesen 223 meccset játszott, és 41 találatot jegyzett az első osztályban. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások