Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A Juve ellen a Fradi

A Juve ellen a Fradi Sport

A Ferencváros a Vásárvárosok Kupája 1965-ös, jó emlékű fináléja óta először lesz a Juventus vendége, amikor a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában Torinóban lép pályára ma 22 órakor.

Az 55 évvel ezelőtti, 1–0-ra megnyert találkozót Fenyvesi Máté 74. percben szerzett gólja döntötte el, egyben a 31-szeres magyar bajnok egyetlen nemzetközi trófeáját eredményezte. A mostani összecsapáson viszont óriási meglepetés lenne, ha vendéggyőzelemmel érne véget, még akkor is, ha a Juventus ezúttal több kulcsjátékosát kénytelen nélkülözni sérülés miatt. A hírek szerint a nyáron kinevezett vezetőedző, Andrea Pirlo a védő Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini és Merih Demiral, valamint a szélső Aaron Ramsey játékára sem számíthat. Persze sztárokban így sem lesz hiány, Alvaro Morata és az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo rohamozza majd Dibusz Dénes kapuját.

Hirdetés
Hirdetés

A zöld-fehérek minden bizonnyal javítani szeretnének a három héttel ezelőtti teljesítményükön, amikor 4–1-re kikaptak a Zebráktól. A találkozó mindkét csapat számára fontos lesz, mivel a hazaiak sikerükkel szeretnének versenyben maradni a csoportelsőségért az eddig százszázalékos FC Barcelonával, míg a rosszabb gólkülönbségével sereghajtó magyar együttes egy esetleges bravúros pontszerzéssel megelőzhetné a harmadik helyen álló Dinamo Kijevet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük