Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A GYHK elvitte a pontokat

A GYHK elvitte a pontokat Sport

Mindkét kézdivásárhelyi találkozón legyőzte a Háromszéki Ágyúsokat a Gyergyói Hoki Klub a romániai jégkorongbajnokság alapszakaszában. A két együttes egy héten belül ma 18.30-tól negyedszer is összecsap, ezúttal Gyergyószentmiklós ad otthont a találkozónak.

„Jól kezdtünk, keményebben korcsolyáztunk, mint kedden, folyamatos nyomás alá helyeztük őket, de sajnos a helyzeteinket nem tudtuk értékesíteni. Úgy gondolom, mindkét csapat jobban játszott, mint előző nap, mindkét oldalról egy jobban strukturált mérkőzést láthattunk. Ők nyertek, mert több gólt szereztek és ez a módja a győzelemnek, de ha jobban ki tudtuk volna használni a helyzeteket, jó esélyünk lett volna” – értékelt a szerdai meccs után Pelle Torstensson vezetőedző.

Romániai jégkorongbajnokság, alapszakasz: kedden: Háromszéki Ágyúsok–Gyergyói Hoki Klub 3–4 (gólszerzők: Antal Előd 19., Danalizi Gergő 28., Bíró Mátyás 39., illetve Daniel Trancă 10., Imre Patrik 31., Silló Arnold 50., Sébastien Sylvestre 58.), szerdán: Háromszéki Ágyúsok–Gyergyói Hoki Klub 1–3 1–3 (gólszerzők: Szabó Zsolt Ákos 31., illetve Devin DiDiomete 18., Sébastien Sylvestre 39., Daniel Trancă 41.).

A további program: ma 18.30-tól Gyergyói HK–Háromszéki Ágyúsok; szerdán és csütörtökön 18.30-tól Ágyúsok–Steaua.

Fotó: Háromszéki Ágyúsok

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük