Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megalázta diákját egy tanítónő, mert túl csúnya márciuskát vitt neki

Megalázta diákját egy tanítónő, mert túl csúnya márciuskát vitt neki Románia

Megalázta harmadik osztályos diákját egy sloboziai tanítónő, miután az csokit és márciuskát ajándékozott neki. Az iskolából hazatérve a kisfiú elmesélte szüleinek a történteket, majd elhatározta, hogy többé nem megy iskolába. A tanítónő állítólag azt mondta a kisdiáknak, hogy az ajándékba kapott márciuska csúnya, és szemére vetette, hogy miért nem volt képest egy jobb minőségű darabot venni.

Hirdetés
Hirdetés

Nicolae egy szerény anyagi körülmények között élő családból származik, ezért egy otthon készített márciuskát és egy csokoládét vitt a tantiónéninek.

A kisfiú édesapja a sajtónak elmondta, a tanítónő azt állítja, hogy a kisfiú rosszul értelmezte, amit mondott neki, azonban a történteket az osztály több tagja is megerősítette. Hozzátette, nem ez az első alkalom, hogy fiát megalázzák amiatt, hogy nincs pénze.

A szülők az Argeș megyei tanfelügyelőséghez fordultak és elmondták, hogy jövedelmük nem teszi lehetővé, hogy drágább márciuskát vásároljanak. Az édesapa ugyanakkor engedélyt kért az iskolaigazgatótól, hogy az órák alatt a folyóson lehessen a hasonló incidensek elkerülse érdekében. A kérést jóváhagyták.

Liliana Murguleț főtanfelügyelő szerint csupán félreértésről van szó, a tanítónő valójában azt akarta mondani, hogy mivel a márciuska megvásárlása anyagi megterhelést jelent, a kisfiúnak nem kellett volna azt is vinnie, tehát szó sincs megalázásról. A tanfelügyelő szerint jelen pillanatban nem szükséges fegyelmi eljárás indítása.

A tanítónő szerint a kisfiú rosszul értelmezte az általa mondottakat, ugyanakkor azzal gyanúsítja az apukát, hogy „megrögzött reklamáló” és már többször konfliktusba keveredett a helybéliekkel.

Miután az eset napvilágot látott, az interneten több száz ember fogott össze, hogy „csúnya” márciuskákat vásároljanak Nicolaetől.

(Digi24)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. március 4., 15:02
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Ez az egesz sztori nagyon santit!! Kulonben is mi keresnivaloja a mediaban?? Miert kell egy szulo keszpenznek vegye amit a csemeteje mesel ahelyett , hogy az estleges serelmeit szemelyesen , a gyerek jelenlete nelkul , megbeszelne a tanarral.Nojunk mar fel!! Ezert a tisztelet hianya mert nem tanulja meg a gyerek , hogy hol a helye.Semmikepp az univerzum kozpontjaban!!!

 • User
  Dátum: 2021. március 4., 20:47
  ÉRTÉKELÉS: 7

  Egyáltalán miért kell vinni? Nem kötelező, ha olyan szegények akkor miért költöttek rá? És milyen hasonló incidensek elkerülése végett? Már a jövő évre gondol? Hát ura egy eset …

 • User
  Dátum: 2021. március 5., 20:49
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Idióta emberek lakják ezt az országot! Márciuska😆
  A Muki szegény de az helyett, hogy dolgozzon, inkább a tancikat lesi a folyosón!😆😂🤣 A végén még megtanul írni!!!