Felhívás!

Egy nappal a beoltását követően meghalt egy Argeș megyei férfi

Egy nappal a beoltását követően meghalt egy Argeș megyei férfi Románia

Meghalt szerdán egy 45 éves, Argeș megyei férfi, aki egy nappal korábban kapta meg a koronavírus elleni oltást Mioveni-ben. A férfi saját felelősségre távozott a kórházból, miután korábban elájult – közölte az oltáskampányt koordináló országos bizottság.

A férfi kedden jelentkezett az oltóközpontban, hogy beadják neki a Pfizer-BioNTech vakcina első dózisát, és miután az orvosi ellenőrzés során nem találtak problémát, beadták neki az oltóanyagot. Ezt követően a férfi – az eljárásnak megfelelően – a helyszínen maradt megfigyelésre, majd miután nem jelentkeztek mellékhatások, elhagyta az oltóközpontot.

Négy órával később a férfit mentő szállította a mioveni-i kórháza, miután otthonában elvesztette az eszméletét.

A kórházba érkezéskor a férfi állapota jó volt, nem szenvedett sérülést. Az orvosi kivizsgálás után megfigyelés céljából a kórházban tartották, este azonban – az orvosi ajánlás ellenére – saját felelősségre hazament. Másnap reggel ismét mentőt hívtak a férfihez, de azok már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Az Argeș megyei közegészségügyi igazgatóság értesítette a érdekelt hatóságokat a halál okának megállapítása érdekében. Családorvosa szerint a férfi nem megfelelő koleszterin-szinttel és magas vérnyomással szerepelt a nyilvántartásban.

FRISSÍTÉS: Szívinfarktus végzett a férfivel

Szívinfarktus végzett azzal a férfivel, aki a koronavírus elleni oltás másnapján halt meg – állapította meg egy szakértői vizsgálat.

(G4Media/Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások