Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Zöld Nap nappali tábor

Zöld Nap nappali tábor Kultúra

A Zöld Nap Egyesület a héten bejárós, nyári tábort szervezett Kézdivásárhelyen, összesen huszonegy, 7–10 év közötti gyerek vett részt Kézdivásárhelyről, Torjáról, illetve Kézdiszentlélekről.

Hirdetés
Hirdetés

Ráduly Attila, az egyesület elnöke érdeklődésünkre elmondta, változatos és játékos programok mellett minden nap külön tematika szerint vannak felépítve a tevékenységek. Hétfőn Hodor Enikő vezette be gyerekeket a jóga világába, de emellett asztaliteniszezés és különböző más sportprogramok is voltak. Kedden a kerékpározásra helyezték a hangsúlyt, Oláh Attila paralimpikon tartott előadást a jelenlévőknek.

Szerdán a gyerekek Lécfalvára látogattak a hulladékkezelő központba, ahol a megfigyelhették a szemétgyűjtés és feldolgozás folyamatát. A tábor ma zárul, így ezen a napon a játéké a főszerep.

Az idei tábor érdekessége, hogy a gyerekek hétfőn kaptak egy ellenőrzőt, amelybe pecséteket gyűjthetnek minden olyan tevékenységért, amelyet jól végeztek, illetve az előadásokon kifejtett tevékenységükért. A záró napon ezeket a pecséteket játékokra licitálhatják.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük