Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Vargyason is járt a Mikulás

Vargyason is járt a Mikulás Kultúra

Nagy volt az öröm hétfőn este a vargyasi iskola udvarán gyülekező gyermekek körében, amikor megpillantották a Mikulást, aki idén motoros járművön érkezett, köszönhetően a mintegy tucatnyi vargyasi ATV-tulajdonosnak, akik ezúttal is összefogtak, hogy örömet szerezzenek a legkisebbeknek.

Hirdetés
Hirdetés

A hangulatosan feldíszitett mikulási járművek a vargyasi közbirtokosság udvaráról indultak, és vidám zene- meg dudaszó kíséretében először végighajtottak a falu főutcáján, majd betértek az iskola udvarára, ahol az izgatott gyereksereg várta őket. A Mikulás és kísérője, a krampusz kétszáz csomagot osztott ki nekik, a tanítók, tanárok virgácsot kaptak. A gyermekek énekkel, tánccal hálálták meg a kedvességet, mely a vargyasi közbirtokosság, a körtövési vendégházat és kalandparkot működtető Vaygias3 Kft., illetve Borbáth Alpár és Németh Árpád magánszemélyek támogatása révén valósulhatott meg.

A kicsiket a Mikulás is köszöntötte, és azt kérte tőlük, maradjanak továbbra is jó gyermekek, az édességek elfogyasztása után a csomagolópapírt ne az utcán dobják el, vigyázzanak a környezet tisztaságára. A krampusz a csodálatos estéért, a vargyasi egyedi mikulásjárásért mondott köszönetet a támogatóknak, az ATV-seknek, és további szép adventi várakozást kívánt mindenkinek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük