Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tánccal a rászorulókért

Tánccal a rászorulókért Kultúra

A világjárvány okozta kétéves kihagyás után a Love to Dance és a LAB Életmentő Kupakok egyesületek a sepsiszentgyörgyi Gyermekek Palotájával együttműködésben ismét megszervezik a karácsonyi moderntánc-estet.

Hirdetés
Hirdetés

A szerény anyagi lehetőségű személyek és családok megsegítésére szolgáló karitatív eseménynek idén a Székely Mikó Kollégium konferenciaterme ad otthont de­cem­ber 20-án 19 órától. A „beléptidíj” ezúttal is egy csomag édesség vagy tartós élelmiszer, legkevesebb 15 lej értékben. A mintegy egyórás műsor során a Gyermekek Palotájába beiratkozott mintegy kétszáz gyermek lép színpadra, minden csoport egy-egy táncot mutat be.

Az esemény egyik szervezője, Molnár Enikő moderntánc-oktató megosztotta a sajtóval, hogy tavaly, amikor a járványhelyzet miatt nem lehetett megtartani az eseményt, a Facebookon tett közzé egy bejegyzést, amelyben felajánlotta, hogy személyesen összegyűjti és eljuttatja a csomagokat a rászorulóknak, és így mint­egy ötven családon sikerült segíteni. „Idén sokkal könnyebb dolgunk lesz, minden résztvevő magával hozza ajándékát az eseményre, mi pedig átvesszük, majd szétosztjuk a rászorulók között” – magyarázta.

Fotó: Pap Tamás (Foto-Video Fekete)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük