Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Változott a helyszín

Változott a helyszín Kultúra

A 7. SIC Fesztet eredetileg a sepsiszentgyörgyi Follies Club udvarán tervezték megszervezni augusztus 12–15. között. A dátum, a beígért programok és felejthetetlen bulik továbbra sem változtak, csupán a helyszínt módosították a szervezők, amiről viszont elfelejtették a sajtót értesíteni.

Az eredeti terv szerint a sepsiszentgyörgyi Follies Club udvarán zajlottak volna a nappali programok, előadások, koncertek, az esti bulik azonban beköltöztek volna a klubba. Antal Balázs, a fesztivál főszervezője érdeklődésünkre elmondta, a beltéri bulik körüli jogszabályok miatt jobbnak látták, ha a szabadba költöznek.

Hirdetés
Hirdetés

– Előadóink nagyszámú tömegeket vonzanak, nem lehetett volna rendesen kivitelezni, hogy a klubba tömörítsük őket, betartva minden jogszabályt. Így jött az árkosi Szentkereszty-kastély udvarának ötlete – magyarázta a főszervező, hozzátéve, így talán még inkább vissza tudják adni azt a fesztivál hangulatot, amit a SIC Feszt kedvelői megszokhattak az előző években Sugásfürdőn vagy Csomakőrösön.

A szervezők tehát várnak minden bulizni vágyót augusztus 12–15. között Árkoson, a Szentkereszty-kastély udvarán. A napi belépő 30 lejbe kerül, minden karszalaggal rendelkező személy pedig ingyen teszteltetheti magát a fesztivál bejáratánál.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük