Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Új előadást mutat be a Cimborák Bábszínház

Új előadást mutat be a Cimborák Bábszínház Kultúra

A sepsiszentgyörgyi Cimborák Bábszínház január 21-én, szombaton és január 23-án, hétfőn 11 órától játssza A fehér macskahercegnő (r. Nagy Lázár József) című bábjátékát.

Az előadás helyszíne a bábszínház stúdióterme (Szabadság tér 1. szám), ahová szeretettel várnak minden 3 év fölötti nézőt. Jegyeket foglalni, az előadással kapcsolatban érdeklődni a 0755.335.400-ás telefonszámon, Csüdöm Eszternél lehetséges.

A fehér macskahercegnő című előadás eredeti szövegét Alois Mikulka cseh szerző írta, illetve Tömöry Márta fordította, ezt dolgozta át és ültette színpadra Nagy-Lázár József.

A darab ajánlója így szól: „A fehér macskahercegnő birodalma nincs messze. Csupán három macskatalpnyom délre, két macskabajusz távolság nyugatra, és már ott is vagyunk. Ó, az egy varázskert! Ott él a kis Macskahercegnő, és ha őt elrabolja a gonosz Patkány- vasorrú bába, akkor a testőrnek bizony csak egy dolga akad: hogy a gonosz nyomába eredjen és kiszabadítsa áhított Macskahercegnőjét… Ha ez nem sikerül erővel, akkor marad a furfang, az ész. A kérdés adott: vajon sikerülni fog? Vajon a gonoszt legyőzik, és Pindurkandúr elnyeri a Fehér macskahercegnő kezét? Mindenre fény derül a Cimborák Bábszínház új bábjátékában, amelyet szeretettel ajánlunk minden 3 év fölötti nézőnknek.”

Játsszák: Daróczi Klarissza, Gecse Noémi, Páll Gecse Ákos, Sánta Yvette

Báb- és díszlettervező: Simó Enikő

Zene: Filip Ignác, Filip Zsombor

Hangtechnikus: Szanday Csongor

Fénytechnikus: Péter Előd

Kellékes: Vizoli Mónika

Plakát, grafika: Kónya Albert Attila

Rendező: Nagy-Lázár József

A rendező munkatársa: Csüdöm Eszter

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük