Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tündérek tenyerén című előadását mutatja be a Cimborák Bábszínház

A Vigadó Művelődési Ház, március 11-én, hétfőn, 10:30 és 11:30 órától bemutatja a Cimborák Bábszínház – Tündérek tenyerén című babaszínházat, a művelődési ház nagytermi stúdiójában.

Hirdetés
Hirdetés

Karonülők, kisbabák és szüleik számára készül a Cimborák Bábszínház legújabb előadása, melyben dallal, szóval és játékkal ringatnak bennünket a tündérek. Trillácska, Hajnácska és Bíbola varázslatában a keletkezés csodáit élhetik át a kisgyermekek.

A hangok, zörejek szemünk előtt szülnek új formát, a színek és anyagok bábokká lesznek. A népi mondókák, az énekszó, az élő hangszer ölelésében és az édesanyák ölének biztonságában a kisbabák önmaguk testrészeire csodálkozhatnak rá, majd környezetük kellékeivel ismerkedhetnek meg.

A zenei és formai anyanyelv közegébe ágyazott előadásunkat a művészeti nevelés részeként is ajánljuk a szülők figyelmébe. Fontosnak tartjuk az érzelmi biztonság kialakulásában a közösen megélt léleképítő csodavárást és a megtartó örömet, ezért szülőkkel vagy közeli hozzátartozókkal együtt várjuk babaszínházunkba a kicsiket.

Az előadást meghitt térben játsszuk, amelyben legtöbb 21 szülőt és kisbabát tudunk befogadni. A játék időtartama kevesebb mint fél óra.

Ajánlott életkor: 9 hónap – 3 év, szülői vagy nagyszülői felügyelettel!

Jegyek a Vigadó Művelődési Ház jegypénztárában kaphatók (hétfő/szerda/péntek 11.00 és 15.00 óra, valamint kedd/csütörtök 14.00 és 18.00 óra között, illetve előadások előtt egy órával. Jegyfoglalás kizárólag a jegypénztárban lehetséges. Telefon: 0267 / 361 081

 

Játsszák:  D. Gulácsi Zsuzsanna, Lanstyák Ildikó, Vincze Tímea

Dramaturg: Prezsmer Boglárka

Zene: Orbán Ferenc

Szakmai konzulensek: Balázs Gyöngyi, Dávid Péter, Nagy Lázár József, Páll Gecse Ákos, Péter Orsolya

Kellékes, öltöztető: Kis Vizoli Mónika

Technikusok: Nagy Nándor Zoltán, Péter Előd

Kivitelezők: Benkő Éva, Zayzon Ádám, László Attila (Jazz), Guzsalyas Alapítvány

Rendező: BENKŐ ÉVA

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük