Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tízéves a Zöld Nap

Tízéves a Zöld Nap Kultúra

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület csütörtökön 19 órától ünnepli fennállásának 10. évfordulóját a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház dísztermében.

Hirdetés
Hirdetés

A születésnapi esemény során az érdeklődők betekintést nyerhetnek az egyesület munkájába, tevékenységeibe, megismerhetik eddigi eredményeiket és céljaikat. 2009 nyarán a Zöld Nap Egyesület azért jött létre, hogy tudatosítsa a háromszéki társadalomban, hogy az ökológiai és a társadalmi gondok kölcsönhatásban állnak egymással. Tevékenységeik között szerepelnek állandó (Zöld Nap Suli), rendszeres programok (mozgó délutánok, a béke napja, asztalitenisz-bajnokságok), egész napos rendezvények (24 órás szaladás), a Nemere Útja zöldút építése, táborok szervezése (Természet az élet forrása, Kerékpáros ifjúsági tábor, Gondolkodj zölden, táborozz velünk), állandó szolgáltatások (levelezési listák működtetése, segítő programok), rendkívüli megmozdulások (kerékpáros felvonulások).

A jubileumi eseményen Varga Andrea és Bagyinka Ágota mellett „zöld” gondolatokkal tűzdelt zenés összeállítással köszönti a szervezetet Budi Babi, Furus Ábel hegedűvirtuóz és zongorakísérője, Diaconu Mónika tanárnő, Béres Erika, Cseh Barnabás (ének-zene), valamint a Bod Péter Tanítóképző diákjai: Czirják Lea, Kicsi Kincső Kriszta, Pálkó Bernát és Ráduly Roland, felkészítő tanáruk Kis Emese.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük