Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tiësto versenyén nyert a szentgyörgyi producer és társa

Tiësto versenyén nyert a szentgyörgyi producer és társa Kultúra

A sepsiszentgyörgyi Nagy Szabolcs (művésznevén White) és zenésztársa, a brassói Robert Georgescu nyerte el a DJ Tiësto által meghirdetett nemzetközi remix-verseny tízezer dollár értékű fődíját – számolt be a Beatportal.com.

Hirdetés
Hirdetés

A márciusban indult versenyre 1918 pályamű érkezett a világ minden tájáról, a jelentkezőknek Tiësto és Ava Max közös felvételét, a The Motto című slágert kellett feldolgozniuk saját stílusukban.

Miután kollégáival meghallgatta a beérkezett remixeket, a világ egyik legjobb lemezlovasaként számon tartott Tiësto a Robert Georgescu & White duó munkáját találta a legjobbnak.

A győztes páros tízezer dollár értékű professzionális stúdiófelszereléssel lett gazdagabb, az Atlantic Records lemezkiadó pedig hamarosan hivatalosan is megjelenteti feldolgozásukat. Ezen felül az a megtiszteltetés érte őket, hogy maga Tiësto népszerűsíti a dalt hivatalos közösségi média csatornáin, ahol több mint hatmillió követővel rendelkezik.

„A stúdióban ünnepeltük meg a győzelmet. Ez a mi stílusunk. A győzelem öröme növeli a motivációnkat, és új lehetőségeket teremt, hogy megörvendeztethessük zenénkkel az embereket – nyilatkozta a két lemezlovas a Beatportal.com-nak.

Robert Georgescu és White már évtizedek óta elektronikus zenével foglalkoznak lemezlovasként és producerként, de csak 2020-ban kezdtek el duóként együtt dolgozni. Az azóta eltelt alig két évben több mint száz remixet és saját dalt jelentettek meg a YouTube-csatornájukon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások