Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szónokverseny középiskolások számára

Szónokverseny középiskolások számára Kultúra

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 173. évfordulója alkalmából szónokversenyt hirdet Sepsiszentgyörgy önkormányzata és a Kónya Ádám Művelődési Ház. A pályázat célja, a március 15-i eszmék megismerése a mai fiatal generáció szemszögéből.

Hirdetés
Hirdetés

A pályázatra a Sepsiszentgyörgyön tanuló 9-12. osztályos diákok munkáit várják március 4-ig. A jelentkezőknek a saját előre elkészítet szónoklatukat kell videóra venniük a következő témában: FORRADALOM LVL. 21 – Hogyan? Miért? Kinek? A videó terjedelme legfentebb 5 perc lehet és a jelentkező bemutatkozásával kell kezdődnie (teljes név, osztály, tanintézmény). A videókat mp4 formátumban a kata.dobai@sepsi.ro e-mail címre lehet beküldeni (óriásfájlküldővel, mint pl. wetransfer.com).

A benyújtott pályázatokat szakmai zsűri értékeli. A zsűri által kiválasztott munkák a Kónya Ádám Művelődési Facebook oldalára kerülnek fel, ahol like-gyűjtés során 2021. március 05-11.között a közönség szavazatai alapján kerülnek ki a győztes produkciók. A végső eredményt a szavazatok és a zsűri pontszámainak átlaga adja majd. A győztes szónok lehetőséget kap ünnepi rendezvénysorozatunk alkalmával élőben bemutatni a munkáját.

Az első három helyezett értékes jutalomba részesül. Az első helyezett jutalma 1000 RON és egy könyvcsomag, a második helyezett jutalma 500 RON és egy könyvcsomag, a harmadik helyezetté pedig egy könyvcsomag.

Szervezők: Sepsiszentgyörgy önkormányzata, Kónya Ádám Művelődési Ház

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük