Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Évzáró KreaKids-módra

Évzáró KreaKids-módra Kultúra

Szombaton a kézdivásárhelyi Wegener Parkban rendezte divatbemutatóval és piknikkel egybekötött tizenkettedik évzáróját a KreaKids Studió.

Hirdetés
Hirdetés

A „nagy kreások” kollekciója a biomimézis témára épült, ennek megfelelően a természetben megtalálható textúrákat, formákat vették az öltözékek alapjául. „Minden ruhához tartozott egy kiegészítő háttér, mellyel együtt vált teljessé a megálmodott kép. Az alkotások főként textilből készültek, melynek sokszínűsége és könnyen formálhatósága biztosította a kívánt hatás elérését” – osztotta meg lapunkkal Babos-Máthé Réka divattervező, a KreaKids egyik vezetője.

A park kifutóvá avanzsált sétányán a kicsik maguk mutatták be alkotásaikat. „A kifordítható kalapok díszeinek elkészítéséhez mindenkinek el kellett képzelnie egy csodakertben levő, addig soha nem látott növényt, amelynek szívesen gondját viselné. Ezt megrajzolták, majd ráhímeztük a fejfedőkre. A kiegészítők elkészítése után a kalapokhoz hordható egyszerű nyári öltözéket terveztek és készítettek, melyeket a szülőkkel együtt díszítettek ki” – fejtette ki a kicsik foglalkozásait Márton Vivivel együtt vezető Pál Anna.

Erőss Sándor belsőépítész, Krea­Kids-vezető örömmel nyugtázta, hogy tavaly júliustól a Borosnyay Kamilla Elhelyezési Központ húsz gyerkőce is a Krea-csapat részét képezi.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük