Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Brassóba költözött

Brassóba költözött Kultúra

A tervek szerint június 24–26. között örülhetnek a retrókedvelők a Dimansions Hit Music Fesztiválnak, amelynek az idén nem az oltszemi Mikó-kastély udvara ad otthont, az új helyszín a brassói Coresi bizniszkampusz parkja. A fellépők között szerepel Diego Ballardo, Layzee, C-Block, 3 Sud Est és még sokan mások.

Hirdetés
Hirdetés

A 2019-ben először megszervezett retrózene-fesztivál mintegy 14.500 résztvevőnek nyújtott élményt, ezért is döntöttek úgy a szervezők, hogy az azt követő években is összehozzák, és emellett a színvonalat is emelik. Az idén Brassóba látogat a Gipsy Kings by Diego Ballardo, Layzee aka Mr. President, C-Block, Gașca Zurli, 3 Sud Est, Bosquito, Emma, The Motans és Grasu XXL x Guess Who. Három nap és három éjszaka vár tehát ránk a ’80-as, ’90-es és 2000-es évek legismertebb előadóinak társaságában, a szervezők hatalmas bulival és számtalan meglepetéssel készülnek.

Jegyek elektronikus formában válthatók a www.iabilet.ro-n, valamint a Flanco, Metro Unirii 1, Muzica, IQ BOX-üzletekben és a Selfpay terminálokon. A Fan Courier révén az ország bármely pontjára kérheti.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük