Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Rendkívüli és szokatlan

Rendkívüli és szokatlan Kultúra

A beharangozott képi háttér technikai okokból elmaradt ugyan, de anélkül is rendkívüli és valljuk be, szokatlan művészeti élményben részesítette a nagyérdeműt Karafiáth Orsolya és Legát Tibor Sepsiszentgyörgyön. Csütörtökön léptek fel az Erdélyi Művészeti Központ (EMŰK) emeleti kiállítótermében, az EMŰK és Kónya Ádám Művelődési Ház szervezésében.

Hirdetés
Hirdetés

Vargha Fruzsina alpolgármester köszöntő és méltató szavai elhangzása után, az életüket nem csak a színpadon, hanem a magánéletben is összekötő művészpár egymás teljesítményét kiegészítve és felerősítve örvendeztette meg a megyeszékhely újra fogékony közönségét. A zenével évtizedek óta énekesként és szövegíróként kacérkodó, civilben újságíró-író, közlekedési szakember Legát Tibor dalszövegekben fogalmazta meg, és megzenésítve tárta elő sokat változó szülővárosához, Budapesthez fűződő érzelmeit.

Az eddig négy verses és két novelláskötetet, valamint négy regényt jegyző Karafiáth Orsolya író, költő, publicista egy-egy novellába sűrített emlékfoszlányait, belső vívódás szülte kétségeit nyújtotta át hitelesen a feszült csendben figyelő hallgatóságnak. A Budapest Wild Side című, kissé szomorkás est jó alkalmat teremtett a magunkba nézésre, nosztalgiázásra.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük