Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

ISTVÁN, A KIRÁLY

Egy hét alatt fogytak el a jegyek az István, a király Székelyföldi Nagyprodukció öt előadására, az érdeklődés azonban továbbra is hatalmas iránta. Az alkotók most újabb lehetőséget kínálnak, ugyanis a nyilvános főpróbára, amelyet augusztus 19-én, csütörtökön 20.30-tól tartanak, 2100 belépőt bocsátanak az érdeklődők rendelkezésére. Az alkotók fontosnak tartják kiemelni, hogy ugyan a mű teljes felállásban lesz előadva, ez mégiscsak a főpróba lesz, amelyen lehetnek megállások, módosítások és rendezői instrukciók.

Az István, a király Székelyföldi Nagyprodukció főpróbájára – ülőhelytől függetlenül – 30 lejes áron lehet beszerezni a jegyeket az eventim.ro oldalon vagy a sepsiszentgyörgyi kulturális szervezőirodában. A nyilvános főpróba szereposztása elérhető az eventim.ro honlapon is, vagy a produkció Facebook-oldalán. Az előadás a Zikkurat Színpadi Ügynökség és a Melody Kft. engedélyével jön létre. Az előadás szervezője: Sepsiszentgyörgy Önkormányzata, a Kónya Ádám Művelődési Ház, a Vox Humana Kulturális Egyesület és Kovászna Megye Tanácsa.

MŰVÉSZ MOZI

Kedden: 16:15 Raya és az utolsó sárkány (amerikai animációs kalandfilm, vígjáték, magyarul beszélő), 17:00 Croodék: Egy új kor (amerikai animációs vígjáték, 3D, románul beszélő), 18:30 Halálos iramban 9. (amerikai akciófilm, krimi, magyarul beszélő), 19:00 Idő (amerikai dráma, misztikus, thriller).

MESEPERCEK

A sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár 2021. július 21-től kezdődően, keddtől péntekig, 10 és 12 óra között a székhelyéül szolgáló épület sarkánál található kiskertben is várja látogatóit, ahol babzsákokon ülve lehet olvasgatni, könyveket választani, illetve beiratkozásra és kölcsönzésre is van lehetőség. Ugyanott naponta 10:30-tól a könyvtárosok és önkéntes segítőik mesét olvasnak gyermekeknek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük