Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Osonós felnőttképzés

Osonós felnőttképzés Kultúra

A színjátszás, a drámajáték, az iskolai drámapedagógiai munka iránt érdeklődő pedagógusok, csoportvezetők, ifjúsági munkások és közművelődési szakemberek számára hatodik éve szervez képzést az Osonó Színházműhely és a sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskola.

A 120 órás képzés olyan területekre nyújt betekintést, mint személyiségfejlesztés, csoportvezetési és drámapedagógiai alapismeretek, színházpedagógia, beszédművelés, beszédkészség-fejlesztés, szituációs gyakorlatok és színháztörténeti alapismeretek. A Prezsmer Boglárka dramaturg, dráma- és színházpedagógus, Fazakas Misi színész, rendező, színházpedagógus és Mucha Oszkár színész, tréner által vezetett képzés négy szakaszban zajlik. A tanév során három hosszú hétvégés alkalomra kerül sor Sepsiszentgyörgyön (2019. január 11–13., március 22–24. valamint május 10–12.), amely nyáron kiegészül egy 4 napos táborral.

Jelentkezni év végéig lehet. A teljes képzés költsége 300 lej, illetve van egy 65 lejes beiratkozási díj, amelyet a sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskola titkárságán lehet kifizetni. Érdeklődni és iratkozni a 0740.578.725-ös telefonszámon vagy az osonoszinhaz@osono.ro e-mail-címen lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük