Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Önkéntesek jelentkezését várja a SepsiBook!

Önkéntesek jelentkezését várja a SepsiBook! Kultúra

A SepsiBook könyvvásár és kortárs irodalmi fesztivál szervezőcsapata középiskolások és egyetemisták számára hirdet önkéntesprogramot. Olyan, 16. életévüket betöltött fiatalok jelentkezését várják, akik szívesen részt vennének május 25. és 28. között a könyves nagyrendezvény lebonyolításában.

Jelentkezni május 15-ig lehet, a jelentkezési űrlap kitöltésével. Az űrlap elérhető a www.sepsibook.ro és a www.sepsi.ro honlapokon is.

A 2. SepsiBook könyvvásár és kortárs irodalmi fesztivál május 25. és 28. között zajlik a Sepsi Arénában. Idén a kamaszkorba lépő gyerekeknek és a tinédzsereknek szóló irodalmi alkotásokra, szerzőkre helyeztek különleges hangsúlyt, de természetesen minden korosztálynak és ízlésvilágnak kínálnak emlékezetes könyves találkozásokat. A 2. SepsiBookon 30 kiadó könyvei, író-olvasó találkozók, irodalmi-zenei programok, illusztráció-kiállítások, szakmai műhelyek között lehet „lapozni”.

A 2. SepsiBook könyvvásárt és kortárs irodalmi fesztivált Sepsiszentgyörgy Önkormányzata, Kovászna Megye Tanácsa, a Bod Péter Megyei Könyvtár, a Kónya Ádám Művelődési Ház és a Bod Péter Könyvtártámogató Egyesület szervezi.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük