Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nemzeti rock felsőfokon

Nemzeti rock felsőfokon Kultúra

Mentes Norbert tavaly lépett ki a Moby Dick soraiból, mely csapattal néhány éve a kézdivásárhelyi Őszi Sokadalom színpadán adott emlékezetes koncertet. Nemzeti rockot játszó zenekara, a Hungarica februárban dobja piacra új lemezét, a részletekbe az alapító gitáros avatta be lapunkat.

Hirdetés
Hirdetés

– Szavazz magadra! címmel jövő február elején érkezik a Hungarica új nagylemeze, melynek videóklippel megtámogatott címadó dala megtekinthető a YouTube-on. Ez egy szövegcentrikus, odamondós tétel, amit bárki magáénak érezhet, aki elégedetlen azzal, ahogy a 21. századi Magyarországon mennek a dolgok. A nóta zeneileg is a Hungarica korai időszakát idézi – fejtette ki Norbert.

Megjegyezte, a 2020 óta újra a klasszikus felállásban játszó Hungarica Szebelédi Zsolt (ex-P.Mobil) dobossal kiegészülve készítette el vadonatúj albumát. A Horváth Atish (Subscribe) zenei producerkedésével felvett anyagon a csapat visszatért a keménykötésű, karcosabb hangzáshoz, Pusztai Zoltán (Aurora, Moby Dick) dalszövegei pedig tükröt tartanak a mai, magából kifordult világnak.

– Már előrendelhető a 2023. február 10-én megjelenő, tematikus H-Music magazinnal érkező 10+2 tételes CD, amely rajongói csomagban is megrendelhető – tette hozzá. További részletek és előrendelés a hungarica.hmusic.hu oldalon. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük