Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mi is segíthetünk

Mi is segíthetünk Kultúra

Közel két évtizede már, hogy a kézdivásárhelyi Flagellum Dei MC tagjai rendszeresen önkénteskednek, adományoznak, ott segítenek a közösség rászoruló tagjain, ahol csak tudnak. Most saját bajtársuk, Szabó Csaba küzd súlyos betegséggel, és szüksége van ránk, hogy meggyógyulhasson, felnevelhesse öt hónapos kislányát.

Hirdetés
Hirdetés

Csabát agydaganattal diagnosztizálták, komoly műtéten esett át, jelenleg, a szövettani vizsgálat eredményére várva minden igyekezetével próbál felépülni, társai segítsége mellett.

Pénteken, július 22-én 19 órától számos zenekar fog össze a fiatalember javára, a jótékonysági est helyszínét Hegedűs Ferenc biztosítja: a Borudvarban színpadra áll a The Crazy Plumbers, a Background és az Old Bumeráng (objektív okok miatt elmarad Ilka és Édua fellépése).

A Borudvarban adománydobozt helyeznek ki, emellett Szabó Csaba bankszámlájára – RO41OTPV300001162083RO01 – is lehet pénzt utalni, szem előtt tartva, hogy sok kicsi is sokra megy, bármilyen összeg a további vizsgálatok és kezelések jelentős költségeihez járul hozzá, a szorult helyzetbe került család hétköznapjait könnyíti meg.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük