Felhívás!

Lósorsok Katrosában

Lósorsok Katrosában Kultúra

Július 3-a és 12-e között Katrosában rendezik meg a huszonnyolcadik Incitato művésztábort.

Július 3-án, pénteken Katrosában a szervező Tóth család fogadja az idén lósorsok témában rendezendő egyhetes alkotótábor résztvevőit. A tervezett program szerint a szombati nap az alkotás jegyében telik, a tábornyitó vasárnap délutánra van időzítve. Hétfőn a művésztelep meghívottjai az almási Táltos Paripa-, majd a kurtapataki Zonda-lovardákba ruccannak át ihletgyűjtő látogatásra, majd keddtől péntekig a munkáé lesz a főszerep. A táborzáró kiállítást július 12-én, vasárnap délben tartják a kézdivásárhelyi Incze László Céhtörténeti Múzeum időszakos kiállítótermében.

A huszonnyolc éve néhai Tóth Ferenc által létrehozott és az örökséget továbbvivő lányai által idén tető alá hozandó művésztábor meghívottjai között a hazaiak mellett Magyarországon, illetve Németországban élő és alkotó művészek szerepelnek. Tóth Ildikó szervező lapunknak hangsúlyozta, természetesen a koronavírus-járvány terjedésének megelőzése érdekében hozott óvintézkedések betartásáról is gondoskodnak.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. július 2., 6:12
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Az uraknak lehet szerveszkedni, az emberek fogják vissza magukat, hogy ne terjedjen a vírus, “szegény ember-gazdag ember”, világban élünk.

 • User
  Dátum: 2020. július 2., 14:01
  ÉRTÉKELÉS: 6

  Na ki fogja vissza magát, ki is lazul valójában? Hát nem a munkás osztály v munkanélküli az biztos, “szegény ember-gazdag ember”, ez van most, és később nagyon szegény meg nagyon gazdag.