Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lehet bérletet váltani

Lehet bérletet váltani Kultúra

Meghirdette bérleteit a sepsiszentgyörgyi Andrei Mureșanu Színház a 2019–2020-as évadra. Idéntől új kedvezményeket is kínálnak a nézőknek.

A következő évadra tíz alkalomra szóló bérletet kínál nézőinek a román színház. A bérlet ára 100 lej, de a diákok és nyugdíjasok számára kedvezményes, 65 lejes áron kínálják. Ugyanakkor idéntől a bérletek megvásárolhatóak két személy számára is, ebben az esetben fejenként 5–5 előadás megtekintésére jogosultak. A színház vezetősége a gyerme­kekre is gondolt, az óvodások, kisiskolások számára 30 lejért ajánlják a Prücsök-bérletet (Abonament Prichindel), amellyel négy gyermekelőadást tekinthetnek meg. Az új évadban a foksányi, szebeni, brassói és marosvásárhelyi színházak hoznak el egy-egy előadást.

Hirdetés
Hirdetés

A következő évad első bemutatójára szeptember 25-én kerül sor, Johann Wolfgang Goethe Faustját Nagy Botond viszi színre. Az ősz folyamán a bukaresti Giuvlipen Társulattal koprodukcióban készül a Roma Futurism című előadás Tina Turnheim rendezésében. 2020 januárjában Alexandru Dabija Vasile Alecsandri-művet rendez. Az évad utolsó bemutatója az Arisztokrata macskák című zenés előadás lesz Răzvan Mazilu rendezésében, melyhez Zeno Apostolache szerez zenét. Emellett, számos korábban bemutatott, sikeresen játszott darabot is műsoron tart a színház.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük