Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kell egy kis Bizsergés

Kell egy kis Bizsergés Kultúra

Augusztus 12-én, szerdán 19 órától a Térerő együttes koncertezik a KultúrParkban (a Plugor Sándor Művészeti Líceum udvarán). Mivel az idei Jazz Workshop (Tábor) a járványügyi helyzet miatt sajnos elmarad, így az ehhez kapcsolódó két koncert is. Ehelyett azonban egy izgalmas helyi produkción vehetnek részt az érdeklődők.

A Térerő 2017 őszén alakult többnyire régi barátokból, zenésztársakból, akik már számos műfajban, zenekarban kipróbálták magukat, de ezúttal valami újat és sajátot akartak létrehozni. A Bizsergés című első saját lemezükön a hosszú évek során felgyűlt zenei (és nem csupán) tapasztalataikat, élményeiket összegzik tíz dalban.

Hirdetés
Hirdetés

Zenei stílusuk időközben alakult ki, maguk a dalok formálták, éppen ezért nehéz egy gyűjtőfogalommal meghatározni, viszont zenéjük az alternatív pop-rock műfajához áll legközelebb. A színes, hangulatos szövegek témái a fájdalmas izomláztól kezdve az idült ihlethiányon keresztül, majd meseszerelmen át, egy fesztivál sártengeréig terjednek, megtöltenek szívet-lelket egyaránt.

A zenekar sikerei közé tartozik a 2019-es Siculus Fesztivál zenei vetélkedőjének fődíja, valamint szintén 2019-ben a Felhőnjárók című daluk lett a Legszebb Erdélyi Magyar Dal a 25 év feletti kategóriában.

A Térerő koncertjére a kedvezményes jegyek 5 lejbe, a teljes árú jegyek 10 lejbe kerülnek. Jegyeket a Kulturális Szervezőirodában lehet vásárolni a Szabadság tér 1. szám alatt, hétfőtől csütörtökig 9 és 16 óra, pénteken 9 és 13 óra között, valamint a helyszínen, a koncert előtt egy órával.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük