Felhívás!

Juhász, Bartis, Bogdán

Juhász, Bartis, Bogdán Kultúra

Január 25-én, kedden 18 órától a Kónya Ádám Művelődési Ház előadótermében lépnek fel a magyar kultúra napjára szervezett irodalmi karaván szereplői. Másnap ugyancsak 18 órától a Vigadó Művelődési Ház nagytermében beszélget Bartis Attila íróval az esemény házigazdája, Juhász Anna.

Az Irodalmi karaván célja egy olyan programsorozat létrehozása, amely egyszerre tanít, ismeretet és élményt biztosít a közönség számára. A programsorozat keretén belül az alkotóknak lehetőségük adódik saját gondolatviláguk bemutatására.

Az esemény házigazdája Juhász Anna irodalmár, aki Tamási Áron, Pilinszky János, Dsida Jenő és Nemes Nagy Ágnes életműveihez kapcsolódó rendhagyó irodalomórákat tart. A műsor vendégei a Térey-ösztöndíjas és Magyarország Babérkoszorúja-díjas író, Bartis Attila, valamint a Csíkszeredában született, Jászai Mari-díjjal kitüntetett Bogdán Zsolt színművész, aki sajnos, a kézdi előadáson már nem lesz ott.

Az előadás létrejöttét a Petőfi Kulturális Ügynökség támogatta. A műsorra a helyek száma korlátozott. A rendezvényen való részvétel a jelenleg is érvényben lévő egészségügyi előírásoknak megfelelően zajlik.
Sepsiszentgyörgyön a jegyek ára 20 lej, diákoknak és nyugdíjasok számára 10 lej, amelyeket a Városi Kulturális Szervezőirodában lehet megvásárolni hétfőtől csütörtökig 9 és 16 óra között, pénteken pedig 9 és 15 óra között. A Vigadóbeli előadásra a belépő ára 10 lej. Regisztrálni és további tájékoztatást kérni a 0730.600.279-es számon lehet.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2022. január 21., 19:17
  ÉRTÉKELÉS: 7

  Vigyázzatok…

  Vigyázzatok a kultúránkra
  Jókaira Aranyra Kodályra
  Petőfire József Attilára
  vigyázzatok a lángra…

  az igaz szóra ami ébreszt
  az Anyanyelvre ami éltet
  Berzsenyire Vörösmartyra
  Babitsra Dsidára Adyra…

  azokra is akik segítettek
  megtartani a zengő Nyelvet
  ismertekre ismeretlenekre
  tisztelve Őket és szeretve…

  az előttünk járt Alkotókra
  Irókra Költőkre napszámosokra
  ne hagyjátok hogy érdemtelenek
  a kultúránkról ítélkezzenek !